Åza-the one and only

Alla inlägg under februari 2009

Av Åza - 25 februari 2009 20:19

Här sitter man fortfarande förkyld och dessutom tråkigt väder...

Längtar tillbaka till Kreta just nu!! Visseligen är jag ju inte så noga med flygresan dit/hem men va tusan....Måste,Måste ta med mej mina nära och Kära dit till hösten igen....

Har pratat med min gamla vän Nina idag...Det är så himla häftigt,hon gick några månader i samma klass som mej på gymnasiet sedan slutade hon och och därmed så bröts kontakten tyvärr.Men så förra året så hittade hon mej på www.stayfriends.se. Gissa om jag var pirrig då vi skulle ses för första gången efter 18 år.Men vad roligt det var,samma gamla goa Nina med glimten i ögat och lätt för skratt :)

På fredag så ska vi träffas för att se After dark.Vi ska först gå ut och äta,Nina ska förbeställa(tack å lov-då jag ej kunde uttala min maträtt)haha,men kött var det!!! Ska bli såå kul :)

                                                  
                  KramiZar


Av Åza - 24 februari 2009 16:38

Ännu en dag som går i "rinnande näsans tecken".Har inte gjort något vettigt på hela dagen-orkar inte.Har nog slått rekord i mest sedda nyhetssändningar,Känns nästan som jag kan nyhetsankarets nyheter utantill just nu... Grattis till Victoria och Daniel..Äntligen blev det NI!!

Det var på tiden...Själv väntar jag fortfarande på bröllopet efter 18 år tillsammans..*ler* Nädå...Jag trivs alldeles utmärkt med att vara förlovad,och tycker egentligen inte det är någon skillnad på att vara förlovad eller gift...   Nu börjar det tryta på snytepapper

                                                  
              så jag säger kram sålänge

Av Åza - 23 februari 2009 16:26

Jaha,Bara två nätter till sedan börjar mitt långlediga..

Men vad händer nu då..??? Ont i hals,snuvig...Tusan oxå!!

Vill inte vara sjuk-Hinner dessutom inte!! Men det var väl bara för mej att fixa in vikarie för inatt...     Kram

Av Åza - 22 februari 2009 19:18

 Idag var det stallet som gällde!!!

Cherokee tyckte det var himla kul att komma ut,pigg som tusan:)

Var på hööks och köpte broddar,samt en filt att ha under västensadeln igår.

Fick inte på honom västernsadlen då det troligen fattades några remmar som sadelgjorden ska sitta i.Är tyvärr inte så haj på det där med västen...

Men ska försöka att klura ut det..Hm...

På kvällen for jag till Farmor,hennes lille ögonsten Pipis hade så förskräckligt långa klor så jag hjälpte henne med att klippa dem.Gick över förväntningarna även om han blängde på mej lite surt efteråt,men med lite grädde på ett fat så var det som bortblåst...

Sedan var det farmors tur..dock ej några klor, med håret....och som vanligt så var det kaffe och gott fika!! :) tack,tack!!

                                                  
                         Kram

                                                  
                              

Av Åza - 21 februari 2009 19:06

Efter att fortfarande vara euforisk på gårdagens ögongodis så var det dock Robins tur idag!! Han skulle bli bilägare :) Vi åkte och hämtade den, en Volvo 740,som ska byggas om till en okapad A-traktor.Förstår hans lycka även om det knyter sej imagen den dagen han ska ut på vägarna...

Men som sagt det,det är ett tag kvar tills dess...tack å lov..

Sedan körde vi in han och en kompis för att beskåda en BmX-tävling.

Jag och sambon gick till "vårt" ställe och åt,idag blev det fläskfile med klyftpotatis och bearnesås..Mums!!

Melodifestivalen var botten tyckte jag,det enda jag reflektera över var om Alexander Bard oxå hade varit och shoppat på hästmässan*fnissar*

                                    Ha det bäst!!!

Av Åza - 20 februari 2009 18:22

 Hem och få lite välförtjänt sömn för att sedan bli hämtad av mamma och Nane(se bild).Kvällens pogram var mestadels dressyr och lite hoppning.

Vi tittade lite på dressyren som förrövrigt Jan Brink och Briar (se bild) tog hem segern i.En underbar avslutning för dem,då det var Briars sista tävling.

Tänk att Briar är 18 år och i sådan otroligt fin form! Härligt!!

Jag sprang runt på mässan och letade blått strass pannband till Cherokee,var sanneligen inte lätt.Vet inte hur många varv som gjordes...för att äntligen hitta  ett för 198:- sedan köpte jag ett billigare träns.Jag sprang på ett blått chabrak som passade såå fint till det nyköpta pannbandet,då jag tog upp det för att se,upptäckte jag att några pärlor hade lossnat,fan!! Gick tillbaka och fick ett nytt.Köpte det där blåa chabraket och upptäckte ännu ett fint pannband i blått/stenar strass.Gjorde världens fynd då jag betalade under 200 kr för både chabraket och pannbandet. Stora kramar till både mamma och Nane som tålmodigt följde efter mej...hihi .Mamma blev med ny flashig 

rosa mobil.(se bild) Nu gäller det bara för henne att gå en mer avancerad mobil kurs hos Robin så hon lär sej alla finesser:)

När mässan stängde vid 21:00 gick vi och satte oss att vänta på att hoppningen skulle starta.Tänkte att under tiden så sätter jag ihop mitt nya träns...Upptäckte då att pannbandet för 198:- var borta!! FAN OXÅ!!

Tyyypiskt mej!! Hittade det absolut inte..Tack å lov så köpte jag ju ett till och dessutom så var det ju billigt...Men surt var det..Hade ju letat så efter det+ fått byta..men,men.... Köpte en liten söt "ryktlåda" med diverse grejer i och  3 par ridstrumpor..(se bild)

Vi gick även in backstage och såg bla.alla blommor samt pratade med mannen från Holland som är blomsteransvarig(se bild)över alla blommorna.

Ludger Beerbaum tog hem 1:a platsen i hoppningen och Rolf-Göran Bengtsson blev 2:a.

En riktigt Toppenkväll och klockan var 01:00 när vi var hemma :)


Av Åza - 19 februari 2009 04:40


 Imorse kom jag på varför jag älskar att jobbar natt...Mobilen ringde kl 06

man har ju faktiskt kommit ifrån det där med tidiga, stressiga morgonar-tack å lov...

Idag skulle jag och mina kära arbetskamrater till Fristad Folkhögskola på föreläsning som handlade om personlig assistans.Först fick vi lyssna på en kvinna vid namn Annette Högnäs.Hon var pedagog och handledare med många års erfarenheter av personlig assistans.Inte en gång man gäspa :)

Vi blev även bjudna på middagi,efter det så var det Bengt Elmen med sina assistenter som höll föreläsning.Bengt är cp skadad.Han berättade med inriktning på de tre aspekterna:ansvar,kommunikation och relation.

Han gjorde det med glimten i ögat och vi fick många  skratt.

Har varit på många föreläsningar i min dag..men denna berörde mej,en eloge till Bengt!!!

Klockan 17 var jag hemma igen....för att såsmåningom packa väskan och bege mej till jobbet igen..Snark....

          Kram


Av Åza - 18 februari 2009 03:34


Idag var det en såndär..Jiiihaa -äntligen-dag!! Cherokee hade ju besök av hovslagaren igår.Så idag var det stallet som gällde.Var visseligen väldigt kallt att vara ute och rida,men underbart!!Hade bara 2 par broddar så det blev till att köra framhjulsdrift*ler* Nåväl så farligt var det inte...

Det var till och med lite äntligen-dag för Robin oxå,skulle ju till skolan idag och med tanke på att han inte har träffat någon kompis på hela lovet då han var sjuk så var det nog inte så tokigt att gå till skolan och se lite quligare ansikten än sin mors och fars.. (wow,lång mening*hämtar andan*)

Mamma ringde när jag var påväg från stallet.Gardintygen som hon beställde på Jotex till mej hade kommit..Jiiihaaa Äntligen... (igen) Love you,mum :)

Det kommer att bli såå bra,Sådär riktigt Åsa-putti-nutt.. *ler*

Mamma hade bråttom till sitt jobb och eftersom jag  hade en stund på mej tills jag skulle hämta Robin så tog jag vägen om farmor.Och som alltid så dukades det upp med massa fika och kaffe :) jiihaa

Dagens sista Jiihaaa för min del var när jag pratade med Nane (min mors man) Han hade fixat fribiljetter genom en vän till Gotenburg horses show..

på fredag.Åh,det ska bli såå kul!!!

Brukar åka dit men de senaste åren så har jag ju inte haft någon häst att slösa pengarna på när man går på mässan.Ser fram emot detta lite x-tra iår.Tänkte köpa ett träns och en ny vojlock..vi får väl se vad det blir :)

                         Kramar


Presentation


ÅZA
The one and only

Fråga mig

11 besvarade frågor

GÄSTBOKEN

Omröstning

HEEEJ :) HAR JAG NÅGON ANKNYTNING TILL DEJ???
 NEJ,känner dej inte..
 EN VÄN
 EN SLÄKTING

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<<
Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards