Åza-the one and only

Direktlänk till inlägg 1 september 2009

Shit,Visste du detta???

Av Åza - 1 september 2009 01:09

Sammanställning av information kring vaccination mot H1N1/Svininfluensan/Den nya influensan

Ingredienser:
Sqaulene/Hajleverolja (10,6mg), DL Alfa Tokoferol (11,86 mg), Polysorbat80 (4,85 mg. Sorbitol, fettsyror etylenoxid), Hjälpämnen: Polysorbat80, Octosynol10, Tiomersal (5mcg), Natriumklorid, Dinatriumvätefosfat, kaliumvätefosfat, kaliumklorid, Emulsion: Natriumklorid, Dinatriumvätefosfat, Kaliumdivätefosfat, Kaliumklorid.

(Detta är ingredienslista Juli 2009, men möjligheten finns att ändringar sker)

Adjuvanter (= tilläggsbehandlingar, i vaccinationer menas det att man vill öka reaktionen, snabbare effekt). Squalene är en adjuvant. MR59 heter den squalene adjuvant som Novartis använt.

Squalene/Hajleverolja:
Squalene är egentligen ett kolväte och en antioxidant. Vi kan återfinna detta ämne i vår egen hjärna och nervsystem, där den har viktiga funktioner. Intas squalene tillsammans med exempelvis olivolja så kan du möjligen åtnjuta dess antioxidantiska effekter samt så kommer din egen kropps immunförsvar att känna igen ämnet MEN detta är den goda sidan av squalene.

Skillnaden mellan ”den goda” och ”den onda” effekten handlar om just hur squalene intas. Vägen det tillförs in till din kropp. En injicering av något ämne är aldrig en normal väg för att ämne att ta sig in i en kropp. Vid injicering av squalene ter det sig att verka som om immunförsvaret går till attack. Den attackerar då inte bara det squalene som injicerats utan går till fullständig attack på även allt naturligt squalene som finns i din kropp.


Immunförsvaret kommer med andra ord att försöka förgöra varenda molekyl av squalene i din kropp, således förgörs det naturliga squalenet som har vitala funktioner i ditt nervsystem. Immunförsvaret förlorar alltså funktionen att egentligen känna igen vad som är ens egen vävnad och celler- denna autoimmuna reaktion är farlig och kan leda till nervskador och döden i sämsta fall.

Gary Matsumoto, en av journalisterna som har undersökt frågan kring squalene. Han hävdar att det finns flera sjukdomar som direkt kan relateras till injiceringar innehållande squalene. Rheumatoid Arthritis (reumatism), Multiple Sclerosis (MS), Systemtic Lupus Erythematosus. Det finns omskrivet i 24 olika vetenskapliga artiklar i 10 olika länder om adjuvanten squalene och dess skadliga effekter. Karolinska Inst. i Sverige har bland annat hittat squalene gav en form av reumatism i djurförsök (endast squalene). ”The Polish Academy of Sciences” har visat (djurförsök) att squalene (endast squalene) kan katastrofalt skada nervsystem och hjärna.


Gulf War Syndrom
Studie publicerades 2002. Det finns starka bevis som tyder på att squalene (MF 59 Novartis squalene adjuvant, som för övrigt icke fanns godkänd att egentligen inkluderas i ett vaccin)är ansvarig för GW syndrom.  

(Symptoms attributed to this syndrome have been wide-ranging, including chronic fatigue, loss of muscle control, headaches, dizziness and loss of balance, memory problems, muscle and joint pain, indigestion, skin problems, shortness of breath, and even insulin resistance. Brain cancer deaths, amyotrophic lateral sclerosis (also known as Lou Gehrig's disease) and fibromyalgia, Sjogrens syndrome, night sweats, low-grade fever, antithyroid effects

).


Polysorbat 80 (Sorbitol, Fettsyror, Etylenoxid)
Etylenoxid är giftig att inandas, ger lungskador. Används för rengöring av kirurgiska instrument, bakteriedödande.


Tiomersal – är ett form av kvicksilver
Kvicksilver är ett gift och det finns inget acceptabelt gränsvärde för detta ämne. Kvicksilver förbjöds 1 juni 2009 i Sverige. Tiomersal togs bort från barnvaccinationerna under tidigare delen av 90-talet. Kemikalierna i Tiomersal är dödliga, kan orsaka cancer, hjärn- och leverskador. Nu skall tydligen Tiomersal ingå igen i ett vaccination tänkt att ge både barn, vuxna och gamla.


Fosfater – alla fosfater kväver alla former av vattenlevande djur - är ett miljögift!
Dinatriumvätefosfat- Kallas kristallvatten, är mycket giftigt för vattenrelaterade organismer, klassas som farligt avfall, skall ej tömmas i vanligt avlopp, kan orsaka högt blodtryck, bristande sköldkörtelfunktion, höjt blodsocker, sömnlöshet, myrkrypningar, värk i handled/Karpal Tunnel Syndrom, lokal muskelsmärta.


Nedan är hämtad ur Läkemedelsverkets egen produktresumé/bipacksedel om Pandemrix (såsom vaccinet kommer att heta)

”4.3 Kontraindikationer
Tidigare händelse av en anafylaktisk (dvs livshotande) reaktion mot någon av de ingående komponenterna i vaccinet eller spårrester (ägg och kycklingprotein, ovalbumin, formaldehyd, gentamicinsulfat och natriumdeoxikolat).


I en pandemisk situation kan det emellertid vara lämpligt att ändå ge vaccinet, förutsatt att utrustning för återupplivning finns omedelbart tillgänglig om behov uppstår.
Se avsnitt 4.4

4.4 Varningar och försiktighet
Försiktighet krävs vid administrering av vaccinet till personer med känd överkänslighet (annan än anafylaktisk reaktion) mot den aktiva substansen, något hjälpämne, tiomersal och mot spårrester (ägg och kycklingprotein, ovalbumin, formaldehyd, gentamicinsulfat och natriumdeoxikolat).


Liksom för alla vacciner för injektion ska lämplig medicinsk behandling och övervakning alltid finnas omedelbart tillgängligt i händelse av en sällsynt anafylaktisk reaktion efter administrering av vaccinet.


Om pandemisituationen tillåter, ska immuniseringstillfället skjutas upp hos patienter med svårare febersjukdom eller akut infektion.


Pandemrix ska under inga omständigheter ges intravaskulärt. Antikroppssvaret hos patienter med endogen eller iatrogen immunsuppression kan vara otillräckligt.


Ett skyddande immunsvar uppnås eventuellt inte hos alla vaccinerade (se avsnitt 5.1).”


Således bör då också nämnas lite runt Formaldehyd (spårrester som kan finnas i vaccinet)
Formaldehyd- Neurotoxin som orsakar cancer, insomnia, hosta, illamående, näsblod.
Viruset


Det sägs bestå av delar av virus från fågelvirus, svinvirus och det virus vilket skapade Spanska Sjukan-epidemin 1918/1919. Viruset kan enligt experter och vedertagen erfarenhet inte ha muterats till vad det är idag på naturlig väg utan måste ha skapats i laboratorium.


Detta virus används som skrämselredskap för att dra igång en massvaccinationskampanj över stora delar av världen, ledd av WHO och de ledande vaccinationsföretagen, bland annat Baxter.


Den äldre delen av viruset kan bara komma från de forskare som grävde upp lik av drabbade individer ur permafrosten uppe i norra Alaska för att återskapa det ursprungliga virusets DNA. Arbetet tog två år och var färdigt 2005. Det virus vi nu ser i cirkulation kan bara ha skapats av dessa individer vilka hade tillgång till nya levande varianter av det ursprungliga viruset från 1918 och vilka sammanfogade delar av dessa virus med andra farliga virus.


Vaccinet som nu produceras skall enligt tillverkarna ge skydd mot ett kommande virus (vilket man officiellt inte vet hur det kommer att se ut!). Detta är medicinskt vansinne då ett vaccin måste skapas av det virus man vill ha skydd emot. Ifall detta virus inte ens är känt kan vaccinet i bästa fall vara verkningslöst. Det går inte att skapa ett vaccin mot en smitta man inte känner i detalj eller har prov på.


Det vi vet kommer att hamna i vaccinet (enligt officiella dokument från WHO och Baxter) är alltså mer eller mindre korrekta delar av andra virus och den vanliga tillsatsen av adjuvanter (vilkas uppgift är att skapa en immunförsvarsreaktion i värden). Värdens immunförsvar skapar antikroppar och detta anses vara ett skydd mot smittan (även om mängder av undersökningar visat att en viss procent av dem som har antikroppar ändå blir smittade – en skrämmande lucka i vaccinationsteorin).


Motiveringen (till adjuvanter såsom Squalene /Skvalen) skall officiellt vara att de nya vaccinen innehåller så svaga virusdelar att kraftigare adjuvanter är nödvändiga för att skapa en immunreaktion i kroppen. Detta går dock rakt emot WHO: riktlinjer för de nya vaccinen vilka instruerar vaccintillverkarna att använda hela levande virus!


Vaccintillverkarna har nyligen begärt och fått ansvarsimmunitet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/18/us-government-gives-baxter-novartis-legal-immunity-for-injury-and-death-caused-by-their-h1n1-jab/)


De kan alltså inte ställas till svars för de skador vilka vaccinet kommer att ge. Det vaccin de nu tillverkar har inte testats på någon! Det är helt otestat. De har fått dispens och vad som normalt tar flera månader att testa (för att säkerställa att bieffekterna är ”rimliga”) skall nu göras på fem dagar. Ett annat vaccin har testats på 5000 försökspersoner men resultatet är hemligt och vaccinet är inte det som nu tillverkas.


Sammanfattningvis:
Ett otestat vaccin, skapat med vad vissa kallar ett biovapenvirus, innehållande levande hela designvirus, innehållande bland annat det dokumenterat dödliga ämnet squalene skall tvingas på hela befolkningen under mycket hård press och närmast hysteri. Flera länder i Europa har till och med ordnat så att det blir obligatoriskt – de kan tvångsvaccinera hela befolkningen.


Referenser:
Svininfluensan.org


Läkemedelsverket


(Fick denna länk idag från en vän-kopierade den hit)

Jag vet inte vart jag står längre i frågan om att ta vaccin eller inte... Vad ska man tro?????

Citatet Pest eller kollera känns nu plötsligt klockrent!! uschya mej!!!

               HUR TÄNKER DU??????   kram


 
 
Kicki

Kicki

6 september 2009 16:02

SHIT!!
Det är inte något jag vill ha in i min kropp, är nog tillräckligt stark i kroppen till att klara av att mota ut viruset ändå...

Snygg du är i håret förresten =)=)

http://ettermyreblaj.bloggagratis.se

 
Warja

Warja

8 september 2009 18:34

hmm... jag tror jag hoppar över det där me vaccsinet, även om jag har cancer och har besvärlig astma (dvs tillhör riskgrupp)... heldre död än en grönsak eller något resten av livet...

http://ruggis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Staffan

8 oktober 2009 17:20

Läs på:
http://www.who.int/vaccine_safety/topics/adjuvants/squalene/Jun_2006/en/index.html

Om du inte är extremt konspirationsteoretiskt lagd, så kanske du blir lugnare av detta (och slutar oroa andra läsare).

 
Ingen bild

Staffan

8 oktober 2009 17:35

Det är heller inga vidare källreferenser du ger till alla dina påståenden... Duktig idiot :)

 
Åza

Åza

13 oktober 2009 02:07

Å,tackar..Kärt barn har många namn....
Om du känner dej orolig av att ha läst detta så ber jag så hemskt mkt om ursäkt!!! Det finns betydligt hemskare saker på nätet man kan läsa om...MAN VÄLJER JU SJÄLV DET MAN VILL LÄSA!!!!

http://aza.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Hampuz

16 oktober 2009 17:59

Det som står på denna sida är helt korrekt och jag kommer absolut inte att ta detta vaccin. Vem som helst kan förstå att det kan vara farligt att på konstgjord väg manipulera immunförsvaret. Det finns en mängd sjukdomar som beror på att immunförsvaret får fnatt och angriper den egna kroppen. Dessutom innehåller altså vaccinet en kvicksilverförening. Du kan dessutom få influensa även om du tar vaccinet och effekten av vaccinet är mycket tidsbegränsad. Jag avråder därför alla från att ta vaccinet. Det är bara ett sätt för läkemedelsbolagen att tjäna pengar.

 
Åsa

Åsa

17 oktober 2009 16:14

Tack för ditt inlägg Hampuz!!
Har själv funderat som tusan..Har nu bestämt mej..tror jag..
Jag tar det inte!!!

http://aza.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ponta

28 oktober 2009 13:19

håller med ÅSA. ta ej vaccinet,det är konspiration på hög nivå verkar det som,självklart äre upp till varje en att läsa o lära.men ni får gärna kolla jane burgermeisters hemsida,hon ska tydligen ha bevis för att vaccinet är dödligt,kolla gärna hennes intervju som hon även ger, (video intervju) finns på youtube .sök bara på hennes namn.sprid gärna runt hennes hemsida om ni finner den intressant :)

intervju http://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU


hemsidan http://www.theflucase.com/

 
Ingen bild

Åza

29 oktober 2009 04:33

Tackar för ditt inlägg Ponta!!!
och dessutom för länkarna du skickat!! Ha en bra dag! :)
// ÅZA

 
Ingen bild

Sharpless

31 oktober 2009 01:10

Och saltsyra och natriumhydroxid är bägge extremt frätande, blandar man dem kommer man få ett superfrätande ämne, eller...?

 
Ingen bild

Cilla

31 oktober 2009 11:12

Ett sånt otroligt mishmash av konspirationsteorier, felaktiga påståenden och rent skit.

Läs info från Smittskyddsinstitutet eller Läkemedelsverket i stället.
Fast varför lita på sakkunskap när det finns bloggar...

Cilla
läkare, vaccinerad

 
Åza

Åza

3 november 2009 03:46

Lilla läkarn där.....
Varför överhuvudtaget ödsla tid på att skriva inlägg på dem då?? *suck*
Åza
undersköterska,ovaccinerad

http://aza.bloggagratis.se

 
Ingen bild

jonas

4 november 2009 21:17

men hur fan orkar ni? många av dessa ämnen är säkert inte världens bästa men dom är ju avvägda i exakta doser och framtagna spec för folk som saknar ett bra immunförsvar och är allmänt i riskzonen...vaccinet framställs ju inte för att lamslå världen det är ju för att ha den rullande så att inte allt stannar! Fan kvicksilvret är till för att skapa en större reaktion i kroppen så försvaret verkligen går til attack precis som det ska...den lilla mängd du får i dig där får du i dig tio gånger mer om du dricker dåigt vatten från egna brunnar lr käkar fisk dom gått i dåligt vatten. Men vill man inte ta det så ska man inte och tillhör man inte någon riskgrupp så behöver man nog inte heller...men sluta med era idiotfantasier över det här ni får i er minst lika mycke farligt skit av en kväll ute på krogen

 
Ingen bild

Nina

5 november 2009 08:27

Jag tänker inte ta vaccinet. Men efter att ha läst många saker förutom den här bloggen så känns det som att tanken var att "tar man inte vaccin, dör man, tar man det, måste man i framtiden få behandling (av olika slag, för sjukdomar framtagna av vaccinet), så vi tjänar på det här hursomhelst!"
Först för att de flesta blir rädda för den nya influensan, vilken bevis kan vara bättre än de dödsfall som blir dokumenterade och ropas ut i media, och då tar man vaccin - första inkomst källan. Tar man det, får man implanterad en tidsbomb i kroppen som exploderar när alla de som fick vaccinet plötstligt börjar få utbrott för sjukdomar utlösta av vaccinet. Smart... jädrans makiabeliska idioter.

 
Ingen bild

jonas

6 november 2009 19:08

men du nina tror du verkligen på allvar att vaccinet kommer ge dig följdsjukdomar?? man dör inte om man inte tar vaccin om du nu inte råkar vara en riskgrupp, och alla i riskgruppen dör inte heller! så du tror på allvar att allt det här är en konspiration ifrån vaccintillverkaren lr "dom som bestämmer"? att våra sjukdomar som förljt oss hela vår historia är en bluff? att allt finns en tanke bakom? det låter så iallfall..om det inte är så du menar lr nått liknande så ber jag om ursäkt men äre så...annars är du nog nära på riktigt sjuk i ditt lilla huvud...paranoid av högtsa klass skulle man kunna säga//kram på alla idioter där ute med livlig fantasi

 
Ingen bild

Ale

14 november 2009 14:04

Creds till er som inte vaccinerar er, tror det är tid att luta sig tillbaka och sakta ner...oavsätt vad som händer nu så kommer alla att lära sig av konsekvenserna av vaccinet. Det kan snart inte gå längre med alla vaccinpåhitt.

Staten o kapitalet...sitter i samma båååt!
Hälsningar Ale, ovaccinerad, sjukgymnast-studerande.

 
Ingen bild

Nina

18 november 2009 15:55

Nä, jonas, jag lägger inte alla händelser i samma korg, men är inte det lite konstigt att så många andra sjukdomar finns som dödar mycket mer människor i världen och inget görs och nu plötstligt så mycket väsen? Ja tror på konspirationsteorin, och jag som de flesta skulle alldrig årka att baka ihop en sådan, men det finns folk som har krafter, stöd och pengar för att göra det, tyvärr.

 
Ingen bild

jörgen

4 december 2009 10:10

http://www.infowars.com/a-tale-of-two-stories- alt är översatt med google tranlate the-european-biowar-outbreak-and-the-censoring-of-it-by-the-mainstream-news-media/

A Tale of Two Stories: Europeiska BioWar utbrott och censur av det genom de traditionella nyhetsmedia

* Textstorlek
* Larger
* Smaller

Dr Rebecca Carley
Infowars
November 16, 2009

Den största berättelsen i världen i dag är utbrottet av en mycket allvarlig avancerade biologiska War virus i Europa. Den näst största berättelse på planeten är undertryckandet av denna berättelse i nästan två veckor av de ägda Corporate Media mainstream nyheter.

Det finns mycket vi vet och en hel del som vi kan bara spekulera i om vad som utspelar sig i Centraleuropa. Vi vet att i mitten av oktober, mindre än en månad sedan, fanns det ett växande antal fall av vad många trodde var Swine Flu (A/H1N1) i den västra delen av Ukraina. Vi vet att många hundratals om inte tusentals människor i västra Ukraina sett lågt flygande flygplan ljus aerosol besprutning något över ukrainska städer under dagar 29 oktober 2009 och 31 oktober 2009. Vi vet att det börjar natten till den 29 oktober, stort antal människor börjar bli mycket sjuka. Vi vet att den ukrainska regeringen ett uttalande förnekar att det gjorde någon flygbesprutning att bekämpa den växande sjukdomen eller bemyndigande någon besprutning över ukrainska städer. Vi vet att 30 oktober avslutade ukrainska myndigheterna alla skolor i tre veckor och bandad offentliga sammankomster.

Vi vet inte vad sjukdomen folket var / är på väg ner med. Vi vet att läkare beskriver sjukdomen som PNEUMONISK Plague, eller som någon typ av hemorragisk feber, eller hemorragisk influensa, eller hemorragisk lunginflammation. Vi vet att sjukdomen, vad det än är, inte verkar vara A/H1N1. Vi vet inte om sjukdomen är en rekombination av A/H1N1 med andra virus eller något helt annat virus eller om det är i själva verket ett virus. Vi vet att Världshälsoorganisationen (WHO) har haft flera dagar att sekvens gener av sjukdomen, men har underlåtit att lämna ut dessa uppgifter.

Vi vet att som inte har uppmanat till karantän i Ukraina eller stängningen av all global resa till / från området för infektion och att detta är samma sak som de gjorde när mexikanska Swine Flu (A/H1N1) först bröt ut och att underlåtenheten att innehålla viruset tidigt säkerställde dess spridning över hela världen.

Vi vet att den inre temperaturen i lungorna av dem med en terminal fall vad många kallar "ukrainska Plague" är ofta från 130f till 135F. Vi vet att obduktioner visar att lungorna fylls med blod, och svart färg, och att lungorna har förvandlats till mos. Vi vet att patienter som först visar några tecken på sjukdom vanligen krasch på mindre än 48 timmar, ibland samma dag.

Vi vet att sjukdomen sprids med ca 200.000 per dag, men att detta har minskat till ca 100.000 dagen nu, i Ukraina, som folk tar extraordinära åtgärder för att begränsa spridningen av sjukdomen. Vi vet att mer än ett och ett tredje miljoner människor i Ukraina är mycket sjuka med sjukdom (enligt officiell källor) och över 60.000 är sjukhus i allvarliga att tillståndet kritiskt. Vi vet att sjukdomen har en mycket hög överföringshastighet vilket troligtvis liten mängd virus (om det är i själva verket ett virus) material som behövs för att orsaka en infektion. Vi vet att den officiella rapporter om dödsfall är under 300 i Ukraina. Vi vet också att det är normalt för sjukhusvistelser för personer med Ari (akut luftvägsinfektion) ha en dödlighet på mellan 5% till 10%. Vi vet att icke-officiella källor rapporterade under 3000 döda flera dagar sedan och att detta antal är mer i samklang med 5-10% dödligheten än de officiella siffrorna.

Vi vet inte vilka effektiva behandlingsmetoder för denna sjukdom. Vi vet att unga vuxna som verkar vara mer i fara för denna sjukdom. Vi misstänker att "cytokin stormningen" liknande den i 1918 spanska sjukan, som dödade cirka 50 miljoner personer, äger rum.

Vi vet från officiella ukrainska hälsoministeriet rapporterar att sjukdomen inte testa så mexikanska Swine Flu (A/H1N1). Vi vet inte om de befintliga Swine influensavaccin har någon effekt, men baserat på de icke-positiva svar på Swine Flu i tester, misstänker vi att vaccinet är ineffektiv eftersom den virala Protean tanken är annorlunda än A/H1N1 (om det i själva verket det är ett virus som orsakar sjukdomen).

Vi vet att sjukdomen har spridit sig till Polen, där över en kvarts miljon människor är nu mycket sjuk. Vi vet att det har spridit sig till Vitryssland och Ungern och andra länder i Centraleuropa. Vi vet att 900.000 människor sägs i Norge har Swine Flu men vi vet inte om detta är relaterat till Ukraina Plague på något sätt.

Vi vet att den 8 november en sydafrikansk webbplats (fto.co.za) Som följande:

"Misstänkta flygplan tvingades landa. En amerikansk drivs (rysktillverkade långväga tunga transporter) AN-124 bytt signal från civil till militär som sedan utlöste ett svar från IAF (Indiska flygvapnet) vid tillträde till Pakistans luftrum (tvinga) planet att landa i Mumbai while (tvingades a) andra ett ner från nigerianska stridsflygplan som också arresterats besättningen. "

"Enligt rapporter kontaktade Kinas People's Liberation Army Air Force den indiska och den nigerianska underrättelsetjänsten om förekomsten av dessa amerikanska drivs ukrainska flygplan mitt växande oro för att USA höll på att sprida" biologiska agenter "i jordens atmosfär, som vissa kinesiska tjänstemän trodde vara ett försök att (begå) massa folkmord genom spridningen av H1N1 svin influensa. "

Dessa flygplan "bar" avfallshantering "system som kan spray upp till 45.000 kg (nästan 100,000 pounds) från luften typ dimma från sofistikerade .... Nano rör" i planen "vingar - kallas chemtrails.

Vi vet att Baxter International Pharmaceuticals skickat 72 kilo människa vaccin mot influensa H3N2 material till 16 laboratorier i europeiska nationer som innehöll levande H5N1 Bird Flu virus. Vi vet att detta upptäcktes först när en tjeckisk labb testat materialet på flera illrar (illrar har ett liknande andningssystem för människor) och alla illrar dog med kort varsel. Vi vet att Baxter hävdade att detta var den mänskliga faktorn. Vi vet också att en sådan "mänskliga faktorn" är i princip omöjligt med inneslutningen protokoll som vid Baxter och alla andra moderna Biolabs med biosäkerhetsnivå 3 (BLS-3) lab-teknik.

Vi vet att i mitten av augusti en Joseph Moshe, som är en Mossad biologisk krigföring expert kallades in för att Dr A. True Ott nationella radio-talkshow och rapporterade att Baxter var redo att släppa en dödlig pest från ukrainska labb och att han var kort möte med amerikanska Advokatbyrå i Los Angeles för att vittna om detta. Vi vet att strax därefter Moshe greps av federala agenter och LA polis och fördes till den israeliska ambassaden. Vi vet att han flögs snabbt till Israel och att inga andra ord har kommit från honom.

Vi vet att det under de senaste tre eller så åren har ett stort antal biologiska experter från ett antal platser över hela världen, har dött underliga dödsfall och att detta har kommenterats av olika publikationer i det förflutna.

* En d v e r t i s e m e n t
* efoods

Vi vet att den plötsliga uppkomsten av mexikanska Swine Flu (A/H1N1) nästan måste ha varit en övergång från en biologisk krigföring lab. Vi vet att A/H1N1 har gensekvenser från tre olika typer (amerikanska, asiatiska och afrikanska) av svin influensa, av fågelinfluensan, av två olika typer av humant säsongsbunden influensa, och av spanska sjukan och att en sådan rekombination är så osannolikt i naturen för att vara praktiskt taget omöjligt. Vi vet att WHO: s politik att inte kräva en större karantän i Mexiko till att A/H1N1 skulle spridas över hela världen.

Vi vet att den nuvarande Swine Flu "Vaccin" är nästan helt oprövad, och att de tillverkar skyddas från stämningar för ännu avsiktliga handlingar som resulterar i dödsfall och att nationer förvärva vacciner måste skriva kontrakt på att inte släppa negativ information om "Vaccin" för allmänheten. Vi vet att publiceras tillsatser till "vaccin" nämnas mycket farlig-till-människa-hälsa ämnen.

Vi vet att företag som ägs traditionella nyhetsmedia (med starka kopplingar till den globala bank-familjer) har censurerat denna historia på ett sätt som aldrig har hänt förr. Vi vet att ett utbrott av en okänd men dödlig och mycket snabb spridning av sjukdomen i Europa är den största berättelsen på jorden, men att det inte skall rapporteras.

http://europebusines.blogspot.com/

Också finns på http://mignews.com.ua/en/articles/378759.html är följande:

// 13.11.2009 // 14:24 //

Läkare lärt varför ukrainare dör! (updated at 06:25)

MIGnews.com.ua

Alla offer för viruset Bukovyna (22 personer i åldern 20-40) dog inte av bilaterala lunginflammation, eftersom man tidigare trott, men till följd av viral distress syndrome, dvs den totala förstörelsen av lungorna.

Vid en första hjärt-lunginsufficiens kommer, och därmed kardiogen chock utvecklas, som orsakar hjärt stillastående och död, sade chefen för presidiet i Chernivtsi regionala rättsmedicinsk undersökning, doktor, professor Viktor Bachynsky, UNIAN rapporter.

"Under en bilateral lunginflammation några morfologiska bilden observeras. Som av uppgifter om dödsfall, finns det ingen sådan morfologiska bilden. Viruset, som orsakar död, är mycket aggressiv, det inte strejka luftstrupe, men genast hamnar i lungorna och orsakar kraftig svullnad och solid blödning. Blandad typer av parainfluensa och influensa A/N1N1 leda till detta tillstånd. Detta är ett mycket giftigt stam, som ännu inte har svarat på behandlingen av Ministry of Health ", - sade Viktor Bachinsky.

Enligt honom finns det ett behov av att ändra behandlingen normer, eftersom de som användes tidigare, gav ingenting - läkarna inte rädda alla människor smittade med viruset i intensivvård. Bältet ventilatorer hjälpte inte också.

Av denna anledning en grupp professorer i Chernivtsi Medical University vädjade till hälsoministeriet och nationell säkerhet och försvar rådet med en begäran att se över normerna för behandling av patienter i Bukovyna. Forskare-morphologists skickas till Kiev rapporter, studier och analys av kritiskt sjuka patienter och personer som dött av viruset.

Viktor Bachinsky konstaterade att viruset är extremt giftigt, är det möjligt att tränga inte bara genom luftvägarna apparater utan också genom ögonen. Chernovtsy forskarna rekommenderar i alla masker fall använda och även bära skyddande glasögon. En viktig förutsättning för att förhindra försämring av situationen är också respekten för karantän regim.

06:19 Hälsoministeriet anser inte att det är nödvändigt att offentliggöra uppgifter om antalet bekräftade fall av influensapandemi i laboratoriet. "Ukraina är i A/N1N1 influensapandemi, och nu spelar det ingen roll hur många av dessa fall kommer att upptäckas, bör vi behandla alla lika" - säger biträdande hälsominister Vasyl Lazoryshynets vid ett informationsmöte på fredag.

Vasyl Lazoryshynets påminde också om att i Ukraina sedan början av epidemin 1,25 mn personer insjuknade med pandemisk influensa, influensa och akuta respiratoriska sjukdomar, bland 61.000 personer - under det senaste dygnet, vilket är den 8.500 färre än föregående dag. 65.615 människor behandlas på sjukhus, inklusive 392 - i intensivvård, har 60 artificiell pulmonell ventilation.

Sedan början av epidemin i Ukraina 239 personer dog, däribland 26 personer under den sista dagen, de flesta av dem är i Ivano-Frankivsk, Charkiv, Lviv och Ternopil regioner. Han sade också att enligt laboratoriedata, 14 personer dog av pandemisk influensa, Interfax-Ukraina rapporter.

06:25 Hittills svin influensa i Ukraina är dominerande, men inte den enda stam, sade chefen för Världshälsoorganisationens i Ukraina Yukka Pukkila.

Yukka Pukkila sa att stammen av en pandemi virus påvisas i 22 fall av 34 prover skickas till laboratorium, som samarbetar med WHO i London.

Samtidigt betonade Yukka Pukkila att, förutom Californian influensa i Ukraina finns ett stort antal sorter av akut respiratorisk virussjukdomar och många andra virus som infekterar luftvägarna, rapporterar Liga.

Folkmordet är nu på att snabbt spåras, som utlovades av den mordiska cabal styr världen:

Slutligen, efter många människor har frågat mig varför jag inte har ett PayPal-knapp på min webbplats för människor att göra donationer, har jag lagt upp ett (till vänster i efterkrigstidens med nålar "bild), ifall någon av er vill att stödja mitt arbete.

Kom ihåg, gott folk, kan vi stoppa folkmordet ... Var inte rädd! Vi har nått en kritisk massa, om vi inte redan har gjort det ...



Sedan början av epidemin i Ukraina 239 personer dog, däribland 26 personer under den sista dagen, de flesta av dem är i Ivano-Frankivsk, Charkiv, Lviv och Ternopil regioner. Han sade också att enligt laboratoriedata, 14 personer dog av pandemisk influensa, Interfax-Ukraina rapporter.

06:25 Hittills svininfluensa i Ukraina är dominerande, men inte den enda stam, sade chefen för Världshälsoorganisationens i Ukraina Yukka Pukkila.

Yukka Pukkila sa att stammen av en pandemi virus påvisas i 22 fall av 34 prover skickas till laboratorium, som samarbetar med WHO i London.

Samtidigt betonade Yukka Pukkila att förutom kaliforniska influensa i Ukraina finns ett stort antal sorter av akut respiratorisk virussjukdomar och många andra virus som infekterar luftvägarna, rapporter Liga.

Folkmordet är nu på att snabbt spåras, som utlovades av den mordiska cabal styr världen:

se http://tcrnews2.com/Agenda21.html

Tack till lyssnare Verne & Kenneth för denna viktiga info ...

Även om du missade min show igår med Elizabeth Wallace, mormor till Christian (mördad var vem av sin barnläkare med 6 Handdammsugare när han redan var sjuk), kan du höra arkivet, gratis och utan reklam, på

http://thelightofdayradioshow.com/archives/RBN-BACKUP/commercialFree.html

(scrolla ner för att visa 11/14/09). MYCKET VIKTIGT ... speciellt för någon du känner som fortfarande tror att vacciner främja hälsa.

Tack till Sheldon för dessa arkiv ...

Slutligen, efter många människor har frågat mig varför jag inte har ett PayPal-knapp på min webbplats för människor att göra donationer, har jag lagt upp ett (till vänster i efterkrigstidens med nålar "bild), ifall någon av er vill att stödja mitt arbete.

Kom ihåg, gott folk, kan vi stoppa folkmordet ... Var inte rädd! Vi når en kritisk massa, om vi inte redan har gjort det ...

* Social bookmarks
* Sociala bokmärken
* Email this article
* Skicka artikeln
*
* Skriv ut denna sida
*
* Dela på Twitter

Be prepared

Kommentar Rules

102 Svaren till "A Tale of Two Stories: Europeiska BioWar utbrott och censur av det genom de traditionella nyhetsmedia"

1. token black guy Säger:
November 16, 2009 at 1:11

Jag hör dat jag hör dat jag hör dat. Shit Juss fick real b.

Bob Svar:
November 16, 2009 at 1:32

Dom?

Patriot_in_Arms Svar:
November 16, 2009 at 1:47

Men när detta börjar döda våra familjer, nära och kära eller till oss själva, som vi hålla ansvarig?

Betty Blue Svar:
November 16, 2009 at 2:54

inte vara kinkiga de är så mmany responcible du kan börja sprängning någon rik tv eller politions så fort du kan när du bara har 24 timmar innan du och din kvävas till döds i vårt eget blod
Kilt, Kitl Cill dem alla
,

Hawg Washington Svar:
18 november 2009 kl 12:33

Låt oss hålla våra stora kukar ansvarig. Det är vad vi gör bäst.

Brian Svar:
November 16, 2009 at 2:56

Uppdateringar finns här. Denna flicka har gjort ett teriffic jobb med att hålla oss informerade om dagligen.

http://ukraineplague.blogspot.com/

"Hey" Man vad gör du mannen? Svar:
November 16, 2009 at 5:29

Förstått! ;)

Alla Fake Svar:
November 16, 2009 at 1:38

Jag bor i Ukraina och det enda jag ser är rädd anstiftare. Jag hör så mycket om denna farsot i Ukraina, men min familj, vänner, släktingar vet ingen som blev sjuk. Dess i nyheterna här, men det finns ingen pest. Precis rädsla propaganda som whats going on i USA.

Du behöver inte oroa vad som verkligen sker medan du oroa dig för plågor och H1N1 som inte är som verkligen händer. Kanske har de vaccineringar.

Alla Fake Svar:
November 16, 2009 at 1:38

Och jag är trött på det här Alex Jones / Infowars. Han skriver alla artiklar han se's. Även om de artiklar som motsäger varandra.

vivvi Svar:
November 16, 2009 at 3:11 pm

då .... piss off. vad gör du ens då här? Du låter som en av de shills regeringens propaganda.

kp Svar:
November 16, 2009 at 6:45

och jag skulle aldrig be folk att donera pengar till information. De kommer inte att lämna denna Ukraina sak ensam. Medarbetarna älskar sin dagliga dos av rädsla.

Steve Svar:
November 16, 2009 at 6:56

Poängen är att visa all info och låt informerade medborgare dra sina egna slutsatser. Om du lyssnade på radio show, skulle du se detta är bara extra. Dess uppenbara för alla utom er att MSM alltid snurra dessa saker för att skapa rädsla. Dess Infowars inte skapa rädsla dumbass.

token black guy Svar:
November 16, 2009 at 1:44

Jag hör dat. Ord, så detta inte är realee happend den? Vi no da vaxines iz dåligt yo. Men för rulle dis stuff goin i Ukraina iz sjuk b. Om det inte är happenin, den Läget?

Patriot_in_Arms Svar:
November 16, 2009 at 2:09

Detta är en ny webbplats folks! Jag håller med om att det finns skräckhetsande äger rum den här tiden, men det gäller även att det du ser på kvällsnyheterna, oh utom kvällsnyheterna kommer inte att rapportera om dessa typer av berättelser. Om det inte vore för den här webbplatsen & Prison Planet, skulle det utan tvekan vara tilldela fler människor sover än det finns idag! Denna webbplats får nyheten för allmänheten, vilket i sin tur får nyheten till sina folkvalda. Info Wars / Prison Planet, har varit vårt starkaste vapen mot regeringen, World bankiren och / eller NWO, så visa lite uppskattning!

FreedomLover Svar:
November 16, 2009 at 3:20

Jag vet inte något om Ukraina, om falska nyheter är läcka eller om det är riktiga nyheter undertrycks av MSM.

Detta kan vara en falsk flagg, men det finns i Köpenhamn fördrag skall undertecknas i kort för att effektivt avlägsna USA suveränitet och självständighet från andra länder. De är fastställande av att få sin en världsregering och New World Order.

http://www.silverbearcafe.com/.....nning.html

Jag kan inte göra några konkreta uttalanden om detta, men min mage säger mig detta är vad de försöker smita igenom med stöd av denna pandemi, som får eller inte får hända, och kanske eller kanske inte så allvarliga som de är lettng på.

Duke1 Svar:
November 16, 2009 at 7:00 pm

Jag håller med. Varför skulle annars de försöker skjuta upp valet? De kommer inte att behöva dem.

PlAnEtPoPtArT Svar:
17 november 2009 kl 11:54

Jag håller med. Det finns en möjlighet att detta är ett störningsmoment för ekonomin, Köpenhamn, etc. Men, gör det för jag undrar varför vi inte höra talas om Ukraina i någon av de större medier.

Sanningssökare Svar:
November 16, 2009 at 9:24

U låta mer som ett symboliskt ass!

Steve Svar:
November 16, 2009 at 2:09

För den person som bor i Ukraina. You say it's all fruktan anstiftare som på ett sätt du har rätt, men om du har fel är att tänka på att viruset inte är allvarlig. Du säger att du känner någon som har viruset. Detta är möjligt eftersom den mängd personer som smittas med viruset är bara omkring 2 procent av Ukrainas befolkning. Vad du måste inse är så här artikeln anges vad virus så är det "cooking" folks lungor. Väldigt mycket allvarliga virus. Till skillnad från de H1N1 influensa som bara orsakade milda influensaliknande symtom som det inte fanns något behov av någon panik. Tiden kommer bara tala om detta dödligt virus i ditt land kommer att dö ut eller sprida sig och infektera fler människor i ditt land.

DehydraftedFoodsNow Svar:
November 16, 2009 at 3:41

Ukrainas president Viktor Jusjtjenko sade: "Människor dör. Epidemin dödar läkare. Detta är helt otänkbart in the 21st Century. "

En läkare i västra Ukraina som inte ville namnges, sade: "Vi har genomfört post mortems om två offer och fann deras lungor är lika svarta som kol. "De ser ut som de har bränts. Det är skrämmande. "

http://www.express.co.uk/posts.....swine-flu-

President Jusjtjenko uttalande är listigt formulerat: å ena sidan ett uttalande erkänner även läkarna håller på att dö, men å andra sidan ett sublimt ger intrycket att det inte finns någon verklig pandemi eftersom dessa är "helt otänkbart i det 21: a århundradet". President Jusjtjenko vet mycket väl att vad han kallar för "absolut otänkbart" är en bioweapon. Döda, förkorta livslängden, sterilisera, kroniska sjukdomar och kanske neuronala virus in i vaccinet att utöva sinne och kropp kontroll.

Över 800 FEMA CAMPS, 500,000 PLASTIC Kistor IN ONE GEORGIEN RAILROAD Yard (och andra identifierade platser). JOURNALIST JANE Bürgermeister TROR Vaccinationerna kommer att tvingas Och många stater, däribland PENNSYLVANIA har eller håller på att PASS Emergency Health befogenheter rättsakter som har bestämmelser för obligatorisk vaccinering. Förmodligen det enda sättet att undvika TVINGAS vaccineringen stanna hemma. JAG TROR stormarknader och varuhus LIKADAN BJ: S OCH SAMS'S CLUB BLIR Vid mekanisk vaccinationer förekommer. DR. OZ SAID stora offentliga områden skulle vara där vaccinationer anges.

"Hey" Man vad gör du? Svar:
November 16, 2009 at 3:51

ledsen för stavfel fel. Jag vet bättre!

lydia Martinez Svar:
November 16, 2009 at 4:38

Var har du läst denna information om FEMA och Jane Burgermeister om kistor och lagar. Det är i hennes webbsida? Tack

Michelle Svar:
November 16, 2009 at 10:50

Jag är förskräckt över vad jag tror kan vara pnuemonic pesten, oavsett ursprung. Det är en dödlig sjukdom säkert.

Men ... den "500.000 plast kistor i Georgien Railroad gården" var bomull containrar. Jag har bott i Georgien hela mitt liv. Jag såg att video av det påstådda "kistor" och jag var som "That's bomull behållare för bomull bollar som skall vidtas för bearbetningsanläggningen för utsäde bort". Vi brukade spela på bomullsfälten och jag minns när de bytte till plastbehållare för att spara på frakten pris och också att de inte skulle rosta på väg till fabriker.

Michelle är en fornicating aktrisen Svar:
17 november 2009 kl 3:32

Michelle är ur henne. Spetsen Kyrkogården valvet företag är online och den svarta FEMA kistor gjordes av dem. Dessa är produkter som inte lådor för förpackning av bomull. Någon jaga slynan ner och slå henne i fingrarna för att skriva att psy-op.

kevin Svar:
November 16, 2009 at 8:21

Jag tycker det är allvarligt som en hjärtattack att uppmärksamma kött från vad alla FAKE säger. Jag bryr mig inte särskilt om det är fejk. vad den vänstra gör när vi alla tittar till höger? vilseledande är ett kraftfullt verktyg vänner. ett färskt exempel vad som hände i USA medan massmedia bombarderat oss med en skytt på ft huva? en monstruös sjukvård proposition passerade huset. ni inte höra talas om det i flera dagar.

@ ALLA FAKE: överväga, vill du ha information selektivt sked-mat, kokas, åsikter formade för dig, eller att ha möjlighet att se hur oorganiserat detta medium egentligen är, och bestäm själv vad jag ska tro? Anledningen till dessa artiklar konflikt är att sanningen ligger någonstans utanför vad som säljs till dig. Det är viktigt dels att få de artiklar som alla på ett ställe, dels att se hur in-trovärdiga spin verkligen är. plus, bör detta inte vara din enda informationskälla.

notasheeple Svar:
17 november 2009 kl 1:05

You're fake annat troll vilseledande oss att få vår garden.

Steve Svar:
November 16, 2009 at 6:49

något skumt här, är samma historia postat här:

http://uspolitics.tribe.net/th.....c319a36867

men författaren är noterat på Tim Alexander Earl

imsmellbullshit Svar:
17 november 2009 kl 5:29

Överenskommits somethings upp med den här historien ... ..

Johnny Alpha Svar:
17 november 2009 kl 7:31

Tim Alexander Earl of Stirling hävdar han skrev det själv och postade den 12 november.
Hans blogg är: http://europebusines.blogspot.com/

Dr Carly är en bra doc men på något sätt att fördelningen av historien har fått blandats ihop.
Hon har grabbarna webbplats som anges i slutet av sin artikel though.

Infowars bör rätta till detta, eftersom Earl kille skriver en del mycket intressanta saker på sin plats och det skulle vara bra att direkt människorna där.
2. Dingleberry Säger:
November 16, 2009 at 1:14

Detta är mycket oroande.
3. ABritMum Säger:
November 16, 2009 at 1:19 pm

Det har varit nästan ingenting om detta på brittisk TV, så mycket för att vara en del av en stor EU ...

Shocking! Svar:
November 16, 2009 at 4:37

I second that!
Ingenting på brittisk TV om detta.

roaddog6 Svar:
November 16, 2009 at 4:49

du måste hålla i minnet att MSM ligger vid försummelse.
4. 322skull Säger:
November 16, 2009 at 1:27

Rothschild säger ... bara en logotyper ...??? http://www.youtube.com/watch?v=b2ecI3ErhY8
5. Mr Obvious Säger:
November 16, 2009 at 1:36

Det är ett sätt att ta reda på var dessa plan uppstod och exakt vad de besprutade. Kanske någon i Ukraina bör ta reda på va?
6. SPIRITBLADE Säger:
November 16, 2009 at 1:39

Snälla. Den [ORSAK] "varför" det finns en "UNITED STATES OF AMERICA", är att vi, (kristna) inte kunde ställa upp med den statliga kontrollen av Bibeln.

SSDD

Europeiska cheeze-vina. Ja ni kommer antagligen dö, och att förslavas lättare än USA, (men det gäller alla länder).

[Det är skrivet] att världen kommer att vara helt förslavas undantag för några stalwarts på rymmen ...
7. Hangtime55 Säger:
November 16, 2009 at 1:39

Jag har inte hört någonting form Los Angeles Television. Allt jag har hört talas om svininfluensan är där platser för allmänheten att få inokulerad.
8. Warwulf Säger:
November 16, 2009 at 1:40

Fråga

Jag är i Finland och jag har redan fått svin influensa. Två dagar med feber och sedan hosta och deasyness för några dagar. Piece of piss, verkligen.

... Men betyder att jag är immun mot denna nya strängen av virus? ... De säger att det är inte bakterier utan virus i Ukraina, eller hur?

Anyone?

InvestigatEverything Svar:
November 16, 2009 at 4:13

Varje stam bär det egna proteiner, så nej, tyvärr.

notasheeple Svar:
17 november 2009 kl 1:07

Det är förmodligen bakterier inte viral. Så nej det är inte svin influensa och du kommer inte skyddas.
9. Sparky Säger:
November 16, 2009 at 1:43

ya Jag har pratat med folk lokalt om whats going on i Ukraina och ingen har någon aning om vad jag talar om. Jag har kontrollerat med lokala tidningar och försäljningsställen nyheter och inga rapporter om det någonstans.

I artikeln nämns en blandning av parainfluensa och A/H1N1. Jag undrar eftersom influensa vaccin har en stam av A/H1N1 i dem om det här blandar sig med människor som har vaccinerats vad som blir resultatet om något.

FreedomLover Svar:
November 16, 2009 at 3:23

Vad detta låter för mig är att flera vektorer används. Injiceras tillsammans med vatten-och luftburna virus, gifter, etc. De är alla relativt ofarliga fram tillsammans.

RN Svar:
November 16, 2009 at 6:48

Om detta är Pulmonell pesten, och det låter som det kan vara från de symptom jag har läst om, är det bakterier, förmodligen blandat med ett virus att göra det mer rejäla och motståndskraftiga. Med antibiotika, kan bakteriella infektioner behandlas, men inte virus. Det är en elak bugg när du sätter pestis (Pulmonell pest bakterier) inuti DNA i ett virus ... det är nästan oantastlig och livsfarliga!

FreedomLover Svar:
November 16, 2009 at 10:06

Bara en liten fråga. Virus är mycket, mycket mindre än bakterier. Bakterierna måste bära viruset, inte tvärtom, vilket gör att jag undrar om det är möjligt att ingenjör DNA från bakterier. Jag antar ja.
10. Joe Säger:
November 16, 2009 at 1:49

Titta Fall Of The Republic i full version och utbilda dig på nätet: http://www.joemarquis.com/videos.htm

Jag tog tid att bygga ett område inom mitt eget företag webbsida där du kan lära dig själv genom att titta i Högsta Kvalitet fullständiga versioner av Alex Jone's och andra DVD's. Ett bra ställe att börja om din nya eller gamla och vill lära sig om den nya världsordningen.
11. Carlos Säger:
November 16, 2009 at 1:50

Dr Harowitz har sagt idag: The life vaccination kommer smitta friska personer med H1N1-viruset.

http://www.naturalnews.com/
12. JJ Säger:
November 16, 2009 at 2:09

############### Sprida den här informationen ###############

Wall Street brottslingar exponeras genom Marcy K.:

kaptur.house.gov / index.php? option = com_content & task = view & id = 289 & Itemid = 1

youtube.com / watch? v = tMCZ8JeEpUw
eller
fednet.net/asx/2008/kaptur092208.asx

Tim Geithner refusus till answser Brad Shermans fråga:

youtube.com / watch? v = rEpmRv2kAng
eller
youtube.com / watch? v = _nWFfJQtoT8
HQ version: youtube.com / watch? V = Gvt1uzLv15o

Rep Alan Grayson frågar Federal Reserve överinspektören där pengarna är borta ..:

youtube.com / watch? v = PXlxBeAvsB8
HQ version: youtube.com / watch? V = cJqM2tFOxLQ

********** Vidta åtgärder - THE END BROTTMÅL RESERV **********

Räkningar som skall stödjas: S 604 och HR 1207
http://www.auditthefed.com
eller
www (dot) campaignforliberty.com / kampanjer / AuditTheFed-home.php
eller
ronpaul.com/on-the-issues/audit-the-federal-reserve-hr-1207

Demaskera brottslingarna
www (dot) unmaskthefed.com

############### Sprida den här informationen ###############
13. JJ Säger:
November 16, 2009 at 2:11

Jorden och dess invånare behöver mer, inte mindre, CO2.
Mer CO2 betyder:

* Mer Plant Growth
* Växter behöver mindre vatten
* Mer mat per hektar
* Mer robust livsmiljöer och ekosystem

CO2 är jordens största luftburna gödselmedel. Utan den - No Life On Earth!

www (dot) co2isgreen.org
www (dot) plantsneedco2.org

scienceandpublicpolicy.org
- – - -

[Al Whore den kukhuvud och Co] De kriminella Banking kartellen EXPONERAS
youtube.com / watch? v = JrRusZOx3l4
- – - -

"Avslöja David de Rothschild och Global Warming Hoax"
youtube.com / watch? v = zN7ioCiSmtc
- – - -

Global uppvärmning eller global styrning?
--Intervjuer med klimatforskare och biologer från flera källor som förklarar, steg för steg, varför Al Gore och den globala uppvärmningen alarmists är felaktiga. I vissa fall uppenbart så. Den ger också belägg för att den globala uppvärmningen föredragningslistan finansieras med tiotals miljarder dollar som en mekanism för att skapa globalt styre. Höra från kongressledamöter, experter och även kända nyheter programföretag hur ett globalt styre innebär globala institutioner som inte är ansvarig inför det amerikanska folket har kontroll över varje aspekt av vår ekonomi. Den amerikanska regeringen är mycket nära att göra detta till en verklighet .- --
video.google.com / videoplay? docid = 3069943905833454241
eller
video.google.com / videoplay? docid = 4860344067427439443
www (dot) globalwarmingglobalgovernance.com
- – - -

Lord Christopher Monckton, fd vetenskap rådgivare till brittiska premiärministern Margaret Thatcher, säger FN: s klimat-fördraget när det ratificerats kommer att skapa en världsregering
(Full presentation av Lord Christopher Monckton, som sponsrades av Minnesota Free Market Institute mnfreemarketinstitute.org vid Bethel University i St Paul, 14 oktober 2009)
youtube.com / watch? v = stij8sUybx0
Kort del av presentationen:
youtube.com / watch? v = PMe5dOgbu40
En kort transkriptionen finns här:
infowars.com / Obama-redo-att-avträda-us-suveränitet fordringar-british-lord
Lord Monckton's PowerPoint-presentationen finns tillgänglig i pdf, ladda ner på denna länk:
(17,5 MB) [några sidas av PDF är klickbara]
www (dot) friendsofscience.org/assets/documents/monckton_2009.pdf

Monckton på Fox TV
foxbusiness.com/search-results/m/27020954/british-lord-against-obama.htm
nedladdning (39,6 MB)
media2.foxnews.com/102209/102209_HH_Monckton_B1200.flv
- – - -

Ta ett kallt bad i verkligheten genom att läsa "En Cooling tendens till globala uppvärmningen." thenewamerican.com/index.php/tech-mainmenu-30/environment/942
- – - -

[För US] Ingripa

Kontakta din senatorer och berätta för dem att motsätta Cap-and-trade!
www (dot) campaignforliberty.com/campaigns/hr2454action.php
www (dot) campaignforliberty.com/campaigns/hr2454petition.php
Direct-e-postadresser, tel, fax:
ourcountrydeservesbetter.com / kampanjer / stopcapandtrade
Sign:
ipetitions.com / petition / stopcaptradetax

Låt dem veta att du inte vill ha en världsregering, en skatt baserad på skräp vetenskap, etc!
Aktuell status: 136.850 Brev och skickade e-postmeddelanden så länge!
http://www.rallycongress.com/m.....ority/2485
eller (båda samma som ovan)
globalclimatescam.com /? page_id = 560
nocapandtrade.com / petition

[För Australien]
www (dot) barnabyjoyce.com.au/Issues/Petition/tabid/99/Default.aspx

[För US] Avvisa FN-Klimat-fördraget
(aktuell status: 41.387 underskrifter)
www (dot) webcommentary.com / signrep.php

BOJKOTT Dessa företag / TJÄNSTER
nocapandtrade.com / bojkott
(104 webbplatser runt om i världen av stora hjärntvätt verksamhet)
globalclimatecampaign.org
14. jason Säger:
November 16, 2009 at 2:15

BRÅDSKANDE

TITTA PÅ YOUTUBE VIDEO

Plåga för HIT Storbritannien och USA VIA EASTRN EUROPA

http://www.youtube.com/watch?v=-ZKJTUhE-mQ

Svara

FreedomLover Svar:
November 16, 2009 at 3:38

Sa inte att det skulle drabba USA, bara i Storbritannien. Var tydlig om vad du relä.

Men som sagt, det är ganska uppenbart för de flesta var att eugeniken / folkmord / pandemin pågår via dessa spray plan.

Den NWO och deras marionetter kommer brinna i helvetet. End of story.

Drekx Omega Svar:
17 november 2009 kl 10:28

Fortfarande ingen på Infowars.com har ännu intuited den fullständiga sanningen om vaccinet användning som ett biologiskt vapen, och har i stor utsträckning berört perifera sanningar, hittills ... .. Jag skall nu gå med prickar.

De viktigaste faktorerna inom H1N1 vaccin, som spekulerade i avsikt att minska jordens befolkning och det är därför de är riktade till långtidssjukskrivning, barn och gravida kvinnor. Kvicksilver & squaline är tillräckliga för att skapa komplikationer för just dessa grupper av människor, som även hjärnans utveckling hos barn, vilket leder till sjukdom och död, kan uppnås med kvicksilver. En liknande effekt blyförgiftning via blyad petroleum rök. Detta kommer även göra det ofödda foster i gravida kvinnor och squaline kommer att påverka nervsystemet skapa kronisk smärta, vilket neutraliserar ytterligare fortplantningsförmåga. Kroniskt sjuka kommer att inskränkas helt av squaline och kombinerad kvicksilver. Det är deras första mål BEFOLKNING ....!

Vad då för dem som inte ingår i kategorierna i sin första omgången? De andra är särskilt rädd för Illuminoids eftersom de har hälsa, intelligens och potential att stå emot NWO. Användning av nanopartiklar i ett skott för denna kategori har en duell syfte. Avsikten är att sätta in fruktad "chip" på folk som sedan kan spåras och kontrolleras, och i allmänhet är slav arbetare, kunnig och annat. Alla populationer över hela världen kommer att inriktas alltså, hoppas de.

Men det finns ett ännu mer hemliga skäl för avsikt att införa detta vaccin till alla grupper, överlevande vaccinet eller inte, och det är att göra med att hejda den pågående mutation av mänskliga RNA / DNA, först märkte i alla globala populationer från mitten av 1980-talet och framåt. Den berömda dubbel-helix DNA upptäcktes av Watson & Crick, har ett centralt område tros vara evolutionära "skräp", men är egentligen en växande tredje delen, allt kommunicerar med de andra två delarna. Den potential som ljus-kodade trådar inom dessa områden för att utlösa en snabb förvandling till en tolv strand RNA / DNA är av stor betydelse för Illuminati eliten, eftersom när aktiverad, kommer det att göra människan en helt ny typ av övermänsklig varelse. En varelse med en fullt utnyttjad hjärna (för närvarande använder även ett geni bara en tiondel av sin mentala kapacitet.) Ett förändrat endokrina systemet, en upphöjd healing rate, en integrerad och fullt funktionell sju chakra system som opererar på aetheric nivå och morphing in tretton Chakra-systemet.

Denna naturliga process av super-utvecklingen skapar "Novaman" arter, även känd som Homo Galactus, ett allvarligt hot mot NWO maktbas, eftersom sådana varelser kommer att vara i naturliga telepatisk kommunikation med sina medmänniskor, för världen och utanför. De kommer inte luras av eliten psykningar längre. Deras livslängd kan förlängas genom hundratals år fram till konsument och skulden "samhället alltid. Deras medvetande kommer att höjas till övermänsklig insiktsfulla nivåer, ökar psykiska krafter, som för närvarande latent, men växande. Sådana varelser kommer att vara suveräna och har inte längre användning för drönarna känd som Illuminati. De kommer att kunna utnyttja NATURBEGÅVNING lång tillskrivas den mytomspunna "gudar" i historia och "mytologi", för de kommer att bli gudar själva som medskapare arbetar för en enda Gud, fysisk Änglar och Galactic Humans. Sedan den historiska tabeller kommer att stängas för alltid och det är en framtid som fyller NWO eliten, på mycket höga nivåer, med förlamande rädsla.
Det desperata hoppet om Dark Cabal, är att vaccinet nanopartiklarna kommer att införliva gen-agenter splitsning avsedda att effektivt hindra mottagande av galaktisk (kosmisk strålning) signaler och informationspaket aktivera molekylära mutation, som häftar stranden kommunikation på cellnivå .

Den sekundära metod som ramped upp, för att förhindra det galaktiska signalerna når fram, är att ändra frekvens Terran atmosfär, med besprutade luftburna partiklar som sänker intensiteten i super-violetta strålar nu bombarderar vår planet och orsakar förändringar i människors lyhörda för energitillförsel. Minst en fjärdedel av jordens Mänskligheten är mycket lyhörda för de inkommande strålar och muterar, på vad NWO överväga en "alarmerande hastighet."
Således brådskan att genomföra sin INSANE projekt innan 2012.

Observera att NWO Illuminati ursprungligen hade tänkt aktiverat sitt "one world government" plan i AD 2000, men försenades av en split i sina led under 1995. Om de hade lyckats skulle en DNA-förändringar har "kvävas i sin linda" tidigare och vi skulle alla nu vara slavar under deras kontroll. Istället, historia och GUD förvandlar tabeller på skurkarna och snart kommer du att bevittna deras falla i onåd och vår upphov till fullt medvetande och medlemskap i Galactic Federation of Light.

För tydlighetens skull är det inte menat som ett stöd för Hitler, men jag tror hans chefer i Thulesällskapet visste att en sådan stor Människans utveckling berodde inträffa. Problem med nazisterna, var att de tyckte det en fysisk ras faktor. Den ariska "rasen" är den andliga ras som utvecklar sinne via materiell kropp. Det är inte bara den germanska folket exklusivt. Även de (5th arier) är verkligen ariska, som var / är (Vedic Asien) Indians (1st arier) från subkontinenten. Den andliga utveckling och utveckling av raser, beskriver vart och ett har en roll i utvecklingen av ett eller flera organ. Det persona, sinnet, känslorna, är de fysiska ... .. Dessa kallade ROT-tävlingar ...:

1) Borean
2) HYPERBOREISK
3) lemuriska
4) Atlantean
5) Aryan
6) Aquarian
7) Septenarian

Varje rotras har sju sub-raser av andlig utveckling genom området.
Till exempel hade den 4: e rotras av Atlanteans, 7 sub-tävlingar enligt följande:

1) Rumoahl
2) Tlavatli
3) Toltec
4) Turanian
5) Original semiten
6) Akkadian
7) Mongolian

Det andliga syftet bakom Atlanteans var utvecklingen av den emotionella fordonet, eller astralkroppen ... .. I motsats till den ariska rasen roten, som mentala utveckling på det fysiska planet. Det lemuriska kropp var den första FUNKTIONELL FYSISK Human Body ...
Den Boreans kunde inte fysiskt uppenbart på jorden ...

The 5th ariska sub-ras av "Europeans" är på väg att förvandla sig till ett nytt 6. Sub-ras av arierna, jag kallar "Novamen ...."

Captain Trips sa:
"Genetiska mutationer är bara att mutationer, inte utveckling och de tenderar att vara negativa förändringar, inte positiva förändringar."

Omega svar:
Jag är inte en evolutionist i strikt darwinistisk bemärkelse, som förespråkas av modern "troende" i denna "vetenskap". Mer en interventionistisk, eftersom jag prenumererar på insikten att mänskligheten inte utvecklades från apor på jorden, men var seedad här miljoner år sedan ... Och har ändrats sedan dess, både i negativa sätt, liksom positivt manipulerade dem, naturliga och även avsiktlig ET politik.

Den ursprungliga "Human" är en produkt av ET genetik bli föremål för DNA-manipulation, så att inrätta instanser, som var både fysiskt och esoterically bortkopplad från källan (I AM närvaro) .... Detta uppnåddes genom anunnaki (Nefilim) ungefär 13000 år sedan att vissa klasser av Atlantiska människor. "Hög" klass Atlanteans inte genomgå denna genetiska manipulation och behållit överlägsen livslängd organ. King Atlas var en sådan "överklass" Atlantiska. Som var hans son, kung Osiris ... Känd som ordförande i väst, i det antika Khemet (Egypt.) Han blev senare den egyptiska guden Dödens .... När han dödades och förs tillbaka till livet av gudar, Thoth (Enok) Anubis och Isis.

Dessa forntida Atlantean försökspersonerna hade förvandlats till begränsade medvetande människor och därmed kompatibel slavar av Annunaki. Denna politik har nu brutits och ordning är att återvända MÄNSKLIGHETEN BACK till fullt medvetande ... ... ....! Spelet begränsning är över, och var på plats under en precessionella halv-cykel av 13.000 år, "Zep Tepi Neturu märkning första gången och början av experiement. Från Leo till Aquarius, har resan tagit mänskligheten ...

Awaken Novamen och läka dina DNA: http://www.youtube.com/watch?v=TNiyCZ_9nL0
15. du retards Säger:
November 16, 2009 at 2:36

Du folk kommer tro på vad den här skiten hemsida rapporter.

Rädsla anstiftare hemsidor är ingen nyhet ni idioter. Inget av vad denna webbplats rapporter någonsin blir sann. Jag tycker synd om er människor och hur du tror att alla som doesnt följa den här skiten är lämlar. Du, är lämmel.

kevin Svar:
November 16, 2009 at 8:29

Hemsidan kommer inte artiklarna. Det är en förvaringsplats för varor som insamlats på annat håll, främst genom AP, Reuters och MSM. Jag skulle vara intresserad av att se vad ni tror nyheter egentligen är. igen, dessa artiklar inte härrör till denna hemsida, är de samlas in från vad man i stort sett anser trovärdiga källor. Jag förstår att ni kanske inte förstår att du verkligen säger är att du inte litar på massmedia. kudos.
16. FormerSlave Säger:
November 16, 2009 at 2:44

Jag tror att det går att få mycket worse.I är lastbilschaufför och överallt jag gå Jag ser att det finns fler hemlösa, spökstäder, och mer polisiär närvaro. Jag hatar att jag kommer att se fall det här landet men jag vill komma förberedd. please get ready om du kan dåligt och skrämmande tider är mycket nära.
17. Jack Säger:
November 16, 2009 at 2:50 pm

Vad gör H1N1 vaccinet göra för dig? Det bygger upp ditt immunförsvar. Vad gör H5N1 gör att dina lungor när det finns en cytokin storm? Please forskning

Nu som försökte frigöra H5N1 sprids till allmänheten via ett vaccin? Naturligtvis var detta en ren olyckshändelse.

Efter att ha läst kommentarerna på denna sida samt prata med andra som har haft H1N1 eller svin influensa har varit sjuk i några dagar och är tillbaka för att arbeta med följande vecka.

Varför är de trycker på H1N1 vaccinet på människor? Är det för pengarna? Nej de företag där betalas i förväg. Du kan dumpa de vacciner i deponier för alla de bryr de redan fått betalt. Så varför är de ljuger om leverans av vaccin? För vad du lär dig i psykologi är att när folk få veta att det råder brist på någon sak de kommer klampande att få det.
18. Dream Warrior Säger:
November 16, 2009 at 2:55

Jag gick ut i morse och såg ett överflöd av chemtrails. Jag påminde mig själv att, ända sedan jag var en liten tönt, ungefär 40 år sedan påminde jag ser dessa "vackra" spår på himlen! Redan det decennierna ... är. Dessa chemtrails kallade prekursorer "av den svåra sjukdom som står på vår tröskel. Lever som det är din sista dag På jorden Förlåt alla, som Jesus hade befallt ... .. kärlek som du aldrig har älskat före .... PRAY som om du är på "döden". Rädsla ingenting ... men tjäna Herren i en vördnadsfull respekt!

Faktura Svar:
November 16, 2009 at 6:13

ya ... bara för att det finns vit rök kommer ett flygplan betyder inte att det är en Chemtrails ...
19. Mothman Säger:
November 16, 2009 at 3:11 pm

Vi befinner oss i detta kritiska Dilema som samhälle eftersom de i valda höga ämbeten har kontroll över hemligheter som skulle krossa ett paradigm i en miljon bitar om någonsin avslöjade.

Dessa hemliga grupper har Ture hemliga botemedel mot cancer, lukemias, HIV, och många oräkneliga andra hälsoproblem, men vi lever i ett samhälle som drivs av förmå långsam döda metoder i våra livsmedel, vatten, mediciner, kläder, luft och allt vi beröring eller konsumera. I likhet med många pengar gör system för det krävs att ingen reda på sanningen och eller varför sanningen har hållits från allmänheten som betalats för att finansiera sin upptäckt.

Därför hjälpa människor att hålla sig vid liv går mot strömmen i det nuvarande systemet för korruption och girighet. Du ser dessa jävlarna har blivit dör i en pengar att göra affärer och så länge de kan göra pengar på vår död, kommer ingenting att ändras någonsin. I själva verket kommer den döende öka och med stora siffror.

De gör oss alla sjuka, sterilisera oss med tiden minska vår spermieantalet allt eftersom de hävdar att vi förökar sig för fort och därför måste de förmå för att hålla oss från att ha alltför många människor på jorden konsumerar alla resurser som de eliten vill styra.

De främjar abort för dem att slinka igenom och nu har vi kommit in på era där de bara dödar någon som de vill utan oro för accoutability eller samvetet.

De äldre och äldsta av vår befolkning med avancerade mediciner och läkemedel skulle kunna leva gott som alltid att fortsätta att bidra i sina respektive områden, men tyvärr det skulle kräva att vi slutar utbildningssystemet som håller barnen dum och okunnig om allt som händer omkring dem.

Istället ungdom matas iPod, iPhone, GPS, nya bilar, datorer, bärbara datorer, HDTV och en gazillion andra intressen i stället för verkligheten och verklig utbildning.

Eftersom eliten rädsla vår kunskap om sanningen, skulle enbart denna omständighet vara nog för att börja avrunda dessa jävlarna upp och börja inreda den närbelägna träd och lätta stavar med sina fastnar lik. Men nej, vi som nation är för anständiga för detta och de runda upp oss för att ta oss till FEMA dödsläger, giljotiner och ugnar kremering bara komma ihåg att vi en gång haft tillfälle att göra något för att hjälpa oss själva och gjorde ingenting.

Frihet kommer aldrig ringer igen tills dessa jävlar är borta för alltid och den hemliga vetenskap som har hållits från oss uppenbaras för alla att dra nytta av sin kunskap.

När riktig regering hemligheter avslöjas vi kommer att upptäcka att vi inte längre behöver, de stora oljebolagen, industrier flygbolag, industrier tåg, bilar eller den falska vetenskapen som dyrkas i dagens hypnotiserad kultur. Hunger tar slut, och dör av valfritt antal outsägligt sjukdomar kommer inte längre vara normen.

Den insikten är något som jag hoppas att jag lever tillräckligt länge för att se, men jag vet mycket väl att den onda eliten kommer att kämpa för vår död finns möjligheten att behålla hemligheter och behålla kontrollen över vad de dra nytta århundrade efter århundrade.

Lögnen måste upphöra och dolda hemligheter måste släppas så att vi kan förvandla planeten till utopin vi förtjänar.

American P.R.I.N.C.E Svar:
November 16, 2009 at 3:24

Stor ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... så whats your plan? Vad är det ni "göra" för att stoppa NWO? Är du offra allt för att slå tillbaka?

Vad sägs om att ge oss detaljerade strategier och taktik för att hjälpa oss att slå tillbaka mot NWO istället för att bara säga "vi amerikaner all suck och tid för oss att bara rulla över och dö.

Man, jag är glad att du defeatists inte var i majoritet 1776.

kevin Svar:
November 16, 2009 at 8:42

första jag måste skratta. defeatists var i majoritet år 1776, snarare minoriteten var vad vi i stort sett överväga vår grundare. mindre än 4% av befolkningen deltog på sidan av revolutionen. Det är en del statistik du kan ta till banken, prins.

några punkter och jag lämnar du:
1. Varför förväntar du dig någon som kunde leda dig? har det någonsin fallit för er att det är just därför vi befinner oss i den här röran?

2. Jag tror att offret är nödvändigt för att lyckas med något som är värt fullföljandet, men varför tycker du att jag måste offra mitt allt för att slå tillbaka för din räkning? finns en mycket verklig anledning att detta är viktigt men det är frustrerande att höra denna känsla. det enda säkra sättet att skydda dina friheter från tyranni är att vara ett bålverk för alla andras.

3. kanske slå tillbaka är fel väg att gå mot en lösning. Kanske bör fokus ligga på överlevnad och slutligen ombyggnad något värt att skydda. vad vi hade var värt att försvara, men kanske det vi har är det inte. till exempel hade vi en valuta tillbaka av något verkligt (guld) och det har handlats för papper, vi hade suveränitet skyddas av en skriven författning och Bill of Rights (en republik) växlas för givna privilegier och subtilt säkerhet (en demokrati). Fråga dig de viktiga frågorna, vad frihet ni verkligen har kvar, vars frihet är mest värdefullt att kämpa för, och hur en man tänker, och beter sig som en suverän, befriat individen?

Nance Svar:
November 16, 2009 at 5:59

Mothman-allt som du har skrivit jag har känt under ett antal år. Allt utom H1N1. Jag har bett om detta och har försökt att informera andra. Det största problemet jag har stött på är de flesta inte vill lyssna. De som lyssnar vet vad vi gör. Som Gerald Celente har sagt gång på gång, "De vita Shoe Boys" är så pengahungriga att de kommer att ljuga och fuska så länge de kan. De kommer aldrig att ha tillräckligt med pengar för att de är PENGAR knarkare! "Jag inser att det finns ett botemedel mot cancer och andra sjukdomar, men eftersom BIG PHARMA gör sooooooooooooooo mycket pengar kommer de inte ge oss botemedel. Jag har tänkt på detta mycket på sistone, de kan inte döda alla. Jag menar tänker på det, vem kommer de att driva omkring, om de försöka döda oss alla? Bara mina tankar.
20. Andrew Ian Murphy Säger:
November 16, 2009 at 3:18

Joseph Moshe är inte i Israel, som är en uppenbar lögn. Gå hit till denna länk för att ta reda på allt om Josef Moshe och hans rättsfall.

http://app4.lasd.org/iic/ajis_search.cfm

Typ i hans namn och du kommer att tycka att han dömdes till Patton State Hospital i San Bernadino. Vad fan är det här skit om honom på väg till jävla israeliska ambassaden?
Dr Rebecca Carley, varför är du ljuga om detta faktum? Du vet, om det är en lögn ... vad annat är en lögn?

Michelle Svar:
November 16, 2009 at 11:11

Patton State Hospital är staten mentalsjukhus.

Jonny ruttna uk Svar:
17 november 2009 kl 9:30

Alex Jones arbetar för CIA. som kan vara anledningen till att du håller ljugit.

Andrew Ian Murphy Svar:
18 november 2009 kl 3:35

NEJ, arbetar han för Illuminati.

Den verkliga Illuminati är helt annorlunda än vad du tror det är. Det är skitsnack sådana saker, säger de att de är "upplyst inifrån". Det är theiur anropssignal, och de slåss regeringarna och den styrande eliten i världen ... som kommunistiska revolutionärer. Men innan du tycker att de är cool, vill jag säga dig min opinon av dem, de är ego förhärligande knullar, som tror att de är mycket bättre än resten av oss. Ni vet filmen "The Secret"? Tja det är deras "teknik" och anledningen till att de ger ut den gratis just nu är det enkla faktum att de vet vad som väntar, och för första gången någonsin som de faktiskt behöver fred på jorden. Varför frågar du? Tja, om hälften av befolkningen dör, många av dem kommer att dö också, och utan tvivel skulle de vilja undvika att en ... Synd att det är för sent för dem.
21. sket? Säger:
November 16, 2009 at 3:45

Har någon av er människor stanna upp och tänka på hur dum du låter?

Kom tillbaka om din medicin och stum upp. Sista vi behöver är ett gäng AD / D bipolära halv utbildade idioterna som har grundläggande datorkunskaper att föra detta skräp ut. Alex Jones är skrattar hela vägen till banken med er alla anhängare. Varje gång ibland när jag behöver någon att skratta åt, öppnar jag den här webbplatsen. Det är som att den frågande men drivs av konspirationen asylsökande. Go New World Order! HA HA HA HA.

kevin Svar:
November 16, 2009 at 8:57

säker, hela tiden. du någonsin att sluta fråga vad ni egentligen säger? ni säger däremot måste du:

1. inneha mer än hälften en utbildning, inte vara en idiot, annons / d eller bipolära, och mer avancerade datorkunskaper
2. inte om "medicin", kvalificerade både att tala och har en hög moralisk grund för BERÖVA RÖSTRÄTT någon av dem som betecknas som "du folk"
3. du föredrar sanningen presenteras för dig på annat håll, till synes endast av dem som inte skratta hela vägen till banken ". Kan du fylla resten av oss under-läkemedel idioter i den som just det är det inte?

kanske från din upphöjda abborre du skulle kunna fastställa precis vad som utgör en konspiration, hemliga? ser fram emot din utbildade plattityder och humor.

är inte den som frågar faktiskt drivs av "konspiration arbetssökande"?
22. chukwagon4 Säger:
November 16, 2009 at 3:49

Andrew Murphy, kontrollerade jag platsen och att Josef Moshe har belastats med en misdemeaner. Joseph Moshe skulle inte belastas med en misdemeaner om han hotade president.

Michelle Svar:
November 16, 2009 at 11:12

Jag tänkte samma sak! Han är bara laddas med en midemeanor, han skickas till ett statligt mentalsjukhus i tre månader nu? Hur är det? Inte att de måste ha en dom eller familj att "begå" dig? Och om han inte "begått", skulle han ha släppts inom 7 dagar.

Detta crap fortsätter bara för att bekräfta mina farhågor.

Andrew Ian Murphy Svar:
17 november 2009 kl 3:37

FEL!
Han har tre fall är de två som pågår för midemeanors ... det första fallet anges ett brott.

Lära sig läsa.
23. FormerSlave Säger:
November 16, 2009 at 3:51

Jag vet inte vem de ska belive längre, för många människor eller organisationer kan dra nytta infomormation.We måste förstå grunderna, att NWO och andra har en plan och vi är längst ner i listan där. Jag hoppas att när dammet sätter att de kommer att ligga på botten "Six Feet Under är den bästa".

NER med eliten !!!!!!!!!!!
24. YELLOWHAK1 Säger:
November 16, 2009 at 4:03

Jag googlade vactruth.com den sa allt det jag alltid misstänkt, men kunde aldrig förklara intellektuellt ända ner till SIDS dödsfall. Det finns föräldrar som har hamnat i fängelse supposably fysiskt missbrukar sina barn kallas skakas baby syndrome leder till döden. vacciner kan orsaka samma typ av reaktioner.
25. Sanningen Säger:
November 16, 2009 at 4:07

Under många år har vi alla har ljugit för våra regeringar ... Men inte bara våra regeringar men många religiösa ledare. Många saker har vi fått lära oss är inte ens i Skriften och miljontals har svalt så många lögner som dessa falska profeter. Om du är en sanningssökare finns på följande webbplats och tar sig tid att läsa några av de artiklar ... kommer du bli chockad.

En ny ljud läggs till platsen snabbt för dig att lyssna på vilket sparar du läsa många artiklar.

http://www.2besaved.com

Välsignelser som du söker sanningen
Ben
26. fuckerdefuck Säger:
November 16, 2009 at 4:55

Ja, och de är fulla på att sprida shite i vår luft. (Belgien, Holland) inleddes den 29/8/2009. Och de gör det nu i flera veckor så ... För några veckor sedan en liten artikel i våra tidningar, sade att de hade hittat en lastbil med "gift" på asfalten av SN Brussels Airlines tro det eller ej men det chareman av fucked up företag är ... .. DAVIGNON? Så vissa människor frågar letterme om han var emot att döda människor .... Fortis -> Davingnon -> Lippens -> .... och så vidare och så vidare ....
27. Shocking! Säger:
November 16, 2009 at 5:01

Rätt så nu vet vi att förvänta skit runt Europa.
Men att veta är vad?
It's Just Let's wait and see igen.
vi precis som flugor på skit som får whooshed med RAID.
28. Ärkeängel Säger:
November 16, 2009 at 5:45

"SOMETHING WICKED THIS WAY COMES!" Better get "FULL FACE Andningsskydd med hårda CASE biofilter!" Det här kan gå in i kroppen genom ögat membran också! Hur är det med öronen? Jag letar efter ett omedelbart !!!!!

Detta är exakt den form som visas i filmen "i montern.

"Captain TRIPPS!" (For real!) It (här) har 100 rate% mortalilty! I den mån de kan säga just nu!

Detta är lika verklig som det blir folks! "Fara!"

FARA! Detta är ingen övning! Fylla på antivirala läkemedel ( "Tamiflu och Relenza!") Hela ansiktet andningsskydd, oxy-silver, Lysol spray & bleka desinficera ytor du trycker, (lik din bil & hem dörrhandtag) och lådor av disponibel kirurgiska stil handskar & vitimins just nu. När detta träffar (om det kommer hit till USA?) Och det finns inget skäl bör det inte (som de planerat det så!) Kommer du inte att kunna köpa dem till varje pris, en gång "panik" träffar kommer alla lager vara borta i de första två dagarna, kanske 24 timmar. När det blir riktigt illa, kommer folk att råna och döda dig för ditt ansiktsmask och levererar också. Så glöm inte att "upp-rustning" ditt hem, men vara beredd att dela med säkra zoner (DET!) Inget virus Om någon är kvar? Lita inte på någon! Och stanna hemma så mycket som möjligt. Inget mer gå ut på middag, undvika folksamlingar och gallerior, öppet mat & restauranger kommer det inte längre vara säker heller! Människor som är sjuka, andning och nysningar, kommer att hantera, förbereda och förgiftning maten eftersom de gör det. Och du och de kommer inte ens veta det, (det är därför jag säger er nu!) Endast konserver, eller mat som tillagas och sedan försluts i glasburkar, eller slutna plastpåsar, "gjordes innan pest eller VIRUS HITS, "kan vara säker? Flesta vatten kommer inte att dricka heller. Har tappat eller "Berkey-filtrerad," vatten att dricka och laga mat med. "ECOLO-BLUE," enheter är stor, om du har råd att köpa en. Bästa råd, stanna hemma och låsa in dig i. Ännu bättre är om du har en säker grotta, gömställe, eller underjordisk bunker, var beredd på att åka dit för länge. Som massiva vågor cirkel världen precis som 1918 pandemi gjorde, kanske ännu värre och längre?

A FULL FACE respirator, "är ett måste! Denna version kan komma in i ditt system genom dina ögon! De har sagt något om öronen though! Så köp en mask för dig och alla dina nära och kära, tillsammans med extra filter. Använd dem någonstans utanför. Även eventuell luft purfiers med "UV-B och UV-C," ljuset inte kunde skada. Antingen på egen hand eller ansluta till din ugn värmesystem. Dödar mest "influensa," & andra virus. Också hålla din ugn filter clean & fresh. Använd endast de bästa 3-M "Filtrete," filter, ungefär $ 15,00 till $ 20,00 vardera. Är ditt liv värt så mycket? Maskerna gå för $ 100,00 till 300,00 $, med fliter uppsättningar omkring $ 20,00 varje uppsättning.

Själv är jag redo för full låsa pandemi-panik mode! Ovanstående kommer att kosta ungefär $ 500,00 totalt. Mitt liv är värt så mycket och en miljard gånger mer. Fyll på ditt eget sinne vad din är värd. Detta har gått live! De har startat "Endgame!" Jag vet inte vad jag ska säga till er alla? Hoppas jag ser "USA", alla lever på andra sidan av allt detta! "Gud välsigna & Save" USA "ALL! Om och när detta blir här, "Vi är alla doomed!" De kommer naturligtvis säga "USA", allt det är inget att oroa sig. Like usual! De döljer sanningen, planerade de allt !!!!!

A
Ärkeängel

YELLOWHAK1 Svar:
November 16, 2009 at 7:13

Jag tror pass sjuk på Tamiflu och Relenza
29. utohspagehhtios Säger:
November 16, 2009 at 6:42

Håll i dina hästar. Detta är en krigshandling av USA bama admin. Eventuella ryssen få döda
eller någon medlem av OSS, för den delen, sedan överväga USA i krig med OSS, och vi kommer att förlora
i slutändan. Jag tror att jag kommer att börja studera Cyrlllic alfabetet, vi behöver det. Om du är på den amerikanska aktiemarknaden, säljer alla dina lager och guldutvinning bolagets aktier, inte ETFs!, Eller köpa fysiskt guld mynt, och en båt för att komma härifrån. Jag blir bättre mitt pass ... papper, please papper OMG!
30. protest Säger:
November 16, 2009 at 6:57

mollion man marsch!! 4 juli 2009 ... .. b finns baby ... ... ... vi protesterar allt
31. protest Säger:
November 16, 2009 at 6:57

Ooops thats 4 juli 2010!
32. CES Säger:
November 16, 2009 at 7:18

Lyssna på Dr Rebecca Carley leva på Republic Broadcasting Network lördag, eller lyssna på henne arkiv. Hon har pratat om detta länge. Extremt informativ. Jag hoppas att Alex har henne på hans program som gäst snart igen.
33. Ezra Säger:
November 16, 2009 at 8:46

Det här är riktigt dålig.

Eliten brottslingar blir rädd, jag känner deras rädsla.

Det verkar, i ord av Alex Jones, "Dom kommer för pank."

Alla jordens nationer enar mot deras brottsliga system av fusk och bedrägerier.

Godspeed vi måste kväva det i sin linda, innan den expanderar till världen devistation.

Check out my 20 minuter med presidenten video om ya vill, tror jag inte att det anslås på denna sida ännu.

http://blip.tv/file/2855775
34. h jesus christ Säger:
November 16, 2009 at 8:53

it's ok, åtminstone drekx Omega har gått bort

Drekx Omega Svar:
17 november 2009 kl 11:33

The Earl of Earl sa:
"Att i Jesu namn alla knän skall böja sig, saker i himmelen och ting på jorden, och allt under jorden, och att alla tungor bekänna att Jesus Kristus är Herre, att ära Gud Fader. Slave att ingen utom Jesus Kristus! "

Omega Response:
Jesus vill inte slavar ... .. inte heller att krypa på knä ....! Han vill att du som honom, inte rädd för att vara som honom ...! Han var kanal för Kristi energier medan i mänsklig form, som Yeshua Bar Joseph .... Hans näst si

 
Ingen bild

jörgen

15 december 2009 03:38

http://www.aftonbladet.se/nyheter/svininfluensan/article6286199.ab jävla spruta han blev förlamad av vaccinet

förlamad efter vaccineringen Erik Johansson, 29, vårdas på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Den första december vaccerinerades han mot svininfluensan.
Foto: PETER WIDING
”Jävla spruta”
Erik Johansson, 29, vårdas i respirator efter vaccinering

När han öppnar ögonen formar han två ord med läpparna.

– Jävla spruta.

Tre dagar efter vaccineringen blev han förlamad – nu vårdas Erik Johansson, 29, i respirator.

Tisdagen 1 december fick han vaccin mot svininfluensa.

Tre dagar passerade. På onsdagen fick han ont i armen. På torsdagen fick han ont i ryggen. På fredagen stickningar i kroppen.

Och så kom lördagen.

– Han ringde till sjukvårdsupplysningen men de sa till honom att vila och ta värktabletter, säger mamman Els-Marie Johansson.
Sluddrade

– Sen ringde han till mig och han lät väldigt sluddrig på rösten och berättade att han inte kunde stå upp.

När hon kom hem till honom var Erik förlamad i kroppen.

Det blev ambulans till Kärnsjukhuset i Skövde.

Där bedömdes att han behövde specialistvård och färden gick vidare till intensivvårdsavdelningen på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.
Hålls nedsövd

En femdagarsbehandling sattes in och läkarna rapporterar nu om ett något förbättrad tillstånd.

Men sedan i fredags är han ändå nedsövd och kopplad till en respirator.

De gånger han vaknar upp kan han inte prata men formar ord med läpparna.

– Han säger: ”Jävla spruta” och frågar efter sin flickvän, säger Els-Marie Johansson.
Osäkert bli återställd

Förhoppningar finns att Erik ska bli helt återställd, men ingen vet.

Sahlgrenska universitetssjukhuset utreder nu om det finns ett samband med vaccinsprutan.

– Ett besked om detta ska komma på måndagen, säger talespersonen Margareta Bjerkman.
Claes Petersson

 
Ingen bild

Tackar åsa för bloggen den har räddat många liv

15 december 2009 05:22

ngn använder mitt namn nu is jag inte lägga till mera har inte skrivit om jesus vill bara inte att vi ska bli sjuka av vaccinet om det stämmer alt som står överalt vill bara att alla ska må bra men det står faktiskt på flera ställen om vaccinet men läs på flera ställen och se om alt stämmer det som står vi måste veta nu är alt sant eller ej det är frågan ngn måste styrka detta om vaccinet för nu har jag gjort mitt för att vi mäniskor ska må bra måste vi samarbeta och hjälpa varandra mindre ovänner hur får man mindre ovänner genom att samarbeta och enas ger en bättre värld vi borde alla tala samma språk för att få en ännu lättare och bätttre värld men vilket språk ska det bli vi måste enas stoppa dom onda krafterna och använda våra geni knöllar att göra världen bättre för oss alla pengar gör mycket men vänner hällsa lycka gemenskap familj släkt gör mycket mer dom som spelar bad game måste sluta med det tänk logiskt vad e vettigt vi borde inte bråka och sprida ossanningar om det skrivs ngt på internet försök tala sanning hur vill ni bli behandlade tänk så som man behandlar andra vill man själv bli behandlad vi måste samarbeta gäller alla och stoppa propaganda alt handlar inte om makt vi måste sluta kriga i världen sluta dumpa gifter i haven sluta förgifta oss själva stoppa droger och missbruk i världen vi måste ha mera koll på varandra försöka stoppa andra innan dom far illa glömm inte pengar är inte altid lycka ni ser ju vad bara pengar ställer till ne dom kommer i fel händer vi som gör hjälper varandra och enas och ställer upp förvarandra vi borde höjas upp vi har bara en värld att dela på änn så länge men vi kan få mera genom att samarbeta det är kunskap som e makt inte pengar glömm inte det för att käna pengar mycket pengar måste man gå den rätta vägen och en sak till er alla dom som mobbar andra sluta med det ta ist reda på vad ni kan göra och se vad den personen kan göra för er oss andra behöver inte altid betyda att man e dum bara för att vissa e handikapade eller lite anorlunda vi kan ju inte vara likadanna men vi kan sammarbeta och göra världen bättre tänk först handla senn och tänk inte bara på dig sj tycker ngn det jag nu har skrivit låter vettigt ?

 
ÅZA

ÅZA

15 december 2009 05:35

Tack för inlägget!!
Inte har min blogg räddat några liv vad jag vet,men jag hoppas den förgyller tillvaron emellanåt!!
Kloka ord i ditt inlägg!!!
Jag säger bara: LOVE,PEACE and UNDERSTANDIG!!!
HA EN BRA DAG!!! =)

http://aza.bloggagratis.se

 
Ingen bild

söck

10 januari 2010 21:14

Hm..vi är ju konstant utsatta etylenoxid. Antar att du inte visste att etylen metaboliseras i både djur och växter till etylenoxid??
HCl (saltsyra) + NaOH (natriumhydroxid) -> H2O (vatten) + Na+ + Cl- ...sist jag kollade var vatten inte speciellt frätande... osv.
Ett par kurser i biologi och kemi skulle kanske inte skada -.-

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åza - 19 november 2013 18:24


Jag är tillbaka...var över ett år sedan sist....Oj vad tiden går och så otroligt mycket som har hänt... Har egentligen massor att berätta men får ta det vid ett annat tillfälle... Men vet ni vad???? Inte sjutton kunde jag drömma om när jag satt h...

Av Åza - 30 september 2012 22:23


Kikar in...lite stressad men vill ialla fall visa ett litet livstecken från mej. Hösten är här-varken man vill eller inte.... Har egentligen himla massa att berätta om..men jag hinner inte... Tar det när tiden finns.. Ha det toppen! Kraam   ...

Av Åza - 20 augusti 2012 22:39

Jävla skitdag!!!!!

Av Åza - 1 augusti 2012 22:15


Kan inte påstå att jag är någon vidare bloggare längre...Tiden räcker lixom inte till.... Min sista semestervecka,helt okay med tanke på att Cypern väntar på oss i september    Idag skulle Farfar fyllt 84 år,varit på graven med en bukett blommor....

Av Åza - 13 juni 2012 12:08


Om du ville lägga din röst på Beach 2012 och Roxie i en fototävling hos Hööks :) Gå in på länken om du skulle vilja rösta!!      http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/83/888c6125326cd4194b9363a426936e6c7be04d58/          ...

Presentation


ÅZA
The one and only

Fråga mig

11 besvarade frågor

GÄSTBOKEN

Omröstning

HEEEJ :) HAR JAG NÅGON ANKNYTNING TILL DEJ???
 NEJ,känner dej inte..
 EN VÄN
 EN SLÄKTING

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards