Åza-the one and only

Alla inlägg den 14 augusti 2010

Av Åza - 14 augusti 2010 06:00

Så var det då dax för Roxettekonserten.Hade ju spekulerats,varnats,x-tra insatta poliser och värdar,då det kunde bli kaos eftersom biljett.nu hade sålt falska biljetter.Givetvis så hade jag ju köpt biljetterna på biljett.nu.

Men de skulle dock gälla då de var köpta redan i maj-Tack å lov.

Konserten skulle ju från början vara i Anderstorp i sammanhang med ett motorjippo.Nu blev väl inte intresset för motorarrangemanget så stort så det lades ner och Roxette flyttades till Marknadsplatsen mitt i Halmstad.

Det var fre 13 igår..fast för vår del var den idag då Ingemar råkade säga fel kod till Robin då han skulle låna det för att tanka sin bil...

Slutade med att kortet blev spärrat.

Upptäcker precis innan vi skulle åka (och sena var vi..) att någon hade spillt något precis på biljettens streckkod så bläcket hade runnit ut och biljetten var ogiltig...Snabbt som sjutton fick vi åka och kopiera nya hos mamma och Nane..Tack å lov fanns det precis två stycken 4A papper kvar som blev nya biljetter...Phu..Vi stannade till med andan i halsen och åt på "min" kinaresturang.Påväg till Halmstad möttes vi v piskande regn mot rutan...Väl framme så blev det uppehåll tills vi klev ur bilen.

Allt gick lungt och beskedligt och alla med biljett.nu biljetter kom in...

Roxette var toppen även om Marie var skör..helt ofattbart att hon nu står på scenen igen!!! Per hade en överraskning till oss i slutet-Det visade sej vara hela Gyllene tider som klev upp på scenen och spelade Sommartider,Juni,juli & augusti och till sist När alla vännerna gått hem...Då kom Marie in på scenen och tog andra värsen...Inte ett öga var torrt...Jisses..Såå fint!!!  Som sagt..En toppenkväll!!!

Även om det tog ca 1 tim på att komma ut ur Halmstad...  

         


Presentation


ÅZA
The one and only

Fråga mig

11 besvarade frågor

GÄSTBOKEN

Omröstning

HEEEJ :) HAR JAG NÅGON ANKNYTNING TILL DEJ???
 NEJ,känner dej inte..
 EN VÄN
 EN SLÄKTING

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards